Ce servicii și opțiuni oferim

Plata la îmbarcare

Se programează plimbarea și plata se realizează la fața locului, cash sau card.

Prânz autentic

Se poate opta pentru o masă copioasă la punctul gastronomic local Unchiul Vanea din Satul Ilganii de Sus.

Opțiuni trasee

Se poate alege între mai multe trasee prestabilite sau se poate personaliza o rută. Detalii mai jos în pagină.

Cazare

Separat, se poate opta pentru înnoptarea la Pensiunea parteneră Unchiul Vanea din Ilganii de Sus. Vezi detalii...

Stabilire oră

În cazul grupurilor organizate, ora de plecare se stabilește în funcție de programul grupului.

Personal pregătit

Conducătorul ambarcațiuni vă stă la dispoziție cu informații despre Delta Dunării.

Traseul 1

Tulcea Canal Mila 36 Gârla Sireasa Nord Lac Cotețe Lac Purcelu Lac Caras Gârla Șontea Lac Nebunu Ilganii de Sus opțional* masă tradițional pescărească Tulcea


Traseul 2

Tulcea Canal Mila 36 Gârla Sireasa Nord Lac Cotețe Lac Purcelu Lac Caras Gârla Șontea Lac Nebunu Cot Candura Lac Băclăneștii Mari Lac Fortuna Canal Olguța Dunărea Veche Canal Mila 22 Maliuc Ilganii de Sus opțional* masă tradițional pescărească Tulcea


Traseele 3/4

În curând. Vă pregătim trasee noi cu opriri și plimbări pe durata întregii zile. Prânzul specific pescăresc nu va lipsi din ofertă.


Momentan, poți consulta harta Deltei Dunării și ne poți contacta pentru o rută personalizată.


Programează plimbarea aici

Vă stăm la dispoziție non-stop pentru stabilirea unei programări pentru plimbările în Delta Dunării. Fie că doriți o plimbare scurtă sau un sejur de câteva zile, vă stăm la dispoziție cu orice informație.

Traseul 1

Plimbare cu șalupa privată pe ruta 1. Se poate opta pentru oprire la Punctul Gastronomic Unchiul Vanea. Excursia durează aproximativ 2 ore și 30 minute. Consultă ruta.

*preț 120 RON

Traseul 2

Plimbare cu șalupa privată pe ruta 2. Se poate opta pentru oprire la Punctul Gastronomic Unchiul Vanea. Excursia durează aproximativ 3 ore și 30 minute. Consultă ruta.

*preț 170 RON

Pachetele plimbare șalupă

Traseul 3

Plimbare cu șalupa privată pe ruta 3. Se poate opta pentru oprire la Punctul Gastronomic Unchiul Vanea. Excursia durează aproximativ 3 ore. Consultă ruta.

indisponibil momentan

Traseul 4

Plimbare cu șalupa privată pe ruta 4. Se poate opta pentru oprire la Punctul Gastronomic Unchiul Vanea. Excursia durează aproximativ 4 ore. Consultă ruta.

indisponibil momentan

Rută personalizată

Plimbare cu șalupa privată pe o rută la alegere sau funcționare în regim de taxi. Prețul se calculează în funcție de rută și timp parcurs. Nu se vor depăși 6 ore de funcționare.

*preț VARIABIL

**Masă copioasă

Opțional, se poate opta pentru oprire la punct gastronomic local Unchiul Vanea, din Ilganii de Sus, pentru un prânz cu specific pescăresc și nu numai. Traseul ales se va prelungi cu 1-2 ore, până la finalizarea mesei.
Consultă meniul aici.

meniu de la 70 RON

Alte Opțiuni


Sejur All-Inclusive

Oferim pachete în sistem all inclusive de trei nopți de cazare de joi până duminică și de duminică până miercuri. Pachetele turistice oferite au date de check-in si check-out fixe și includ 2 excursii cu șalupa de aproximativ 3 ore fiecare.

de la 1250 RON

* Pentru excursiile cu șalupa de 1 zi, plata se realizează cash sau card la îmbarcare. Toate prețurile sunt calculate pentru o persoană. Copiii sub 12 ani beneficiază de o reducere de 50% din prețul excursiei cu șalupa. Numărul minim de persoane necesar pentru a pleca în excursie este 6, fără conducător și/sau ghid. Din motive de siguranță, nu este permis accesul cu copii sub 2 ani sau cu animale de companie - excepție pot face cazurile în care turiștii vin în grupuri organizate. Pe parcursul călătoriei este interzis fumatul și consumarea de băuturi alcoolice. Traseul poate suferi modificări datorită diferențelor cotelor apelor. În ce privește parcarea autoturismelor personale, acestea se pot lăsa în parcarea privată de la punctul de îmbarcare - harta mai jos. Costurile aferente parcării nu sunt incluse în preț, fiind stabilite de administrația incintei Tulco (25 RON/zi). Ca alternativă puteți utiliza parcările de tip PARK&RIDE din oraș. Click aici pentru localizare.

**În cazul în care se optează și pentru masa pescărească la Punctul Gastronomic Unchiul Vanea, plata mesei se va face doar numerar la locația Unchiul Vanea din Ilganii de Sus. Dacă în cadrul grupului există și persoane care nu doresc masa de prânz, se pot relaxa în cadrul locației Unchiul Vanea pâna la finalizarea mesei celorlalți participanți la excursie.